Mandag 30 Mai 2022
Kl. 11:00 - 12:00, Kringlemyr 10
Besøksbaby
Foreldre i permisjon tar med seg babyer på besøk til eldre i institusjon!

Vi inviterer deg og babyen din til å besøke eldre i omsorgsboligene på Kringlemyr 10. Som besøksbaby får du og barnet ditt oppleve gleden av å glede andre gjennom tilstedeværelse!


Som besøksbaby drar du på besøk til de eldre på Kringlemyr når du har mulighet, og er der i ca. 1/2 - 1 time. Det kan være en gang i uken, annenhver uke eller lignende. Vi gjør avtaler i forkant, slik at vi vet hvem som har anledning til å komme. Vi vil forsøke å danne grupper på 2-5 babyer slik at dere drar på besøk sammen. Her kan de leke, synge, kose seg eller bare sjarmere. 

Praktisk informasjon:

Det legges til rette for rene matter på gulvet, som babyene kan ligge på. Ansatte på Kringlemyr vil alltid være tilstede for å gjøre treffet så godt som mulig. Det serveres kaffe. Tid: mandager kl. 11 til ca. kl. 12. Kringlemyr 10 ligger i kort gangavstand fra Geilo sentrum. Oppstart er mandag 30.5! Vi håper vi kan gjennomføre treff mellom baby og eldre i institusjon gjennom sommeren og høsten.


Påmelding:

Er dette noe du har lyst til, så ta kontakt med Frivilligsentralen på 959 80 040 eller holfrivilligsentral@hol.kommune.no. Du kan også registrere deg via avkryssingsskjemaet på fremsiden til hol.frivilligsentral.no. Vi trenger mor/far og besøksbaby 😊 Når du har tatt kontakt, eller registrert deg via nettsidene våre, får du tilgang til en plan hvor du kan klikke på hvilke dager du har anledning til å delta.

Her er litt mer informasjon om det flotte tilbudet.


2024 © Hol Frivilligsentral