Frivilligfrokost i Fellesskap

Vi ønsker å invitere til Frivilligfrokost den 25. april på Geilo Bibliotek!

Dette er møteplassen for deg som ønsker å være en del av det frivillige engasjementet i Hol, enten du allerede er en frivillig, ønsker å bli det, eller bare ønsker å lære mer om den betydningsfulle rollen frivilligheten spiller i samfunnet vårt.

Målet er å samle ulike lag og foreninger i kommunen for å skape en felles møteplass, kartlegge behov og eventuelle utfordringer. Sammen er vi sterkere og kan hjelpe hverandre i utviklingen av frivillighet i Hol kommune.

Den første Frivilligfrokost i fellesskap er et samarbeid med Skarverennet og Hol folkebibliotek der vi fokuserer på aktiviteter og gode møteplasser for innbyggere, lag og foreninger.

Vi har valgt å arrangere frokosten tidlig på dagen for å sikre at alle har muligheten til å eventuelt delta før arbeidstid.

Agenda:
- Velkommen til Frivilligfrokost i fellesskap.

- Hol Frivilligsentral: Martine S. Hellum informerer om dagens aktiviteter, Frivilligsentralens nettside, og plan for tettere samarbeid med lag og foreninger.

- BUA: Veronica Sandberg informerer.

- Skarverennet: Håvard Veslehaug deler inspirerende historier fra Skarverennet og den viktige rollen Frivillige har.

- Ordet er fritt: Lavterskel for ønsker og tanker rundt frivillighet i Hol kommune.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Påmelding innen 22. april på grunn av bevertning.

Du melder deg på arrangementet her: Frivilligfrokost i Fellesskap | Facebook

Til informasjon:
Vi planlegger å arrangere flere frivilligfrokoster i fremtiden, muligens med ulike temaer eller årstider. Hvis det er interesse, kan vi også vurdere å ha frokostmøtene på senere tidspunkt for å imøtekomme pensjonistenes behov. Vi har allerede i tankene et nytt frokostmøte i mai med fokus på kulturarv, og dette vil bli diskutert nærmere under vårt første frokostmøte den 25. april.

Har du innspill til møtet kan du kontakte Martine i Hol Frivilligsentral på holfrivilligsentral@hol.kommune.no

2024 © Hol Frivilligsentral