BUA Bloxx

Hol Frivilligsentral / Bua Hol planlegger å etablere to nye selvbetjente utlånsordninger – såkalte Bua Bloxxer i Hol kommune.

Aldersgruppe: For alle

Vårt ønske er at alle skal kunne være i aktivitet og kjenne på tilhørighet - uavhengig av sosial status, og for å bidra ytterligere til dette, jobber vi nå mot å etablere to nye selvbetjente utlånsordninger der ALLE kan låne gratis utstyr.  

Bua skal gjøre det enklere for alle å teste forskjellige aktiviteter, bli inspirert og finne noe de liker å holde på med. Vi ønsker å forhindre utenforskap. Midler for å etablere Bua Bloxxer blir søkt om fra stiftelser og andre gavetildelninger, i tillegg til søknad om sponsing fra lokale bedrifter.

De to utlånsordningene skal settes opp i Hol og ved Geilo barne- og ungdomsskole;

Hol IL har bygget et fantastisk flott aktivitetsanlegg i Hol. Hol IL ønsker Bua Hol velkommen til å sette opp en frittstående Bua avdeling på sitt område, og det ønsker vi gjerne å få gjennomført.På den måten kan vi bidra til at alle som bruker parken kan få låne utstyr som de måtte trenge i forbindelse med aktiviteter i parken. I tillegg ønsker vi å ha andre typer utlån - fiskeutstyr og annet friluftsrelatert på sommeren, og utlån av ski - og skileikutstyr på vinteren. https://holil.no/no/aktivitetspark

Geilo Møte- og aktivitetspark er under bygging nå. Her skal det bli skatepark, bordtennisbord med mere. Her er det et ønske om å ha en Bua Bloxx som kan tilby det utstyret barn og unge trenger for å kunne delta, skateboard, bordtenningsutstyr med mere. På vinterstid ønsker vi å ha utlån av akebrett og annet vinterutstyr. https://www.geiloaktivitetspark.com/

Bua Bloxx er en frittstående utstyrsordning som blir levert med alt av interiør og alt som trengs for å starte selvbetjent utlån. Hovedstrukturen er gjenbruk av containere, og interiør er bygget i miljøvennlige materialer.


Ønsker dere å støtte prosjektene? Ta kontakt med driftsansvarlig på Bua Hol –

Veronica Sandberg: Veronica.sandberg@hol.kommune.no Tlf 404 64 300

2024 © Hol Frivilligsentral