Friluftslivets år 2025

Planleggingssamling 5. september i Geilo Bibliotek

Aldersgruppe: For alle

I forbindelse med Friluftslivets år 2025 ønsker Hol Frivilligsentral å invitere til en planleggingssamling. Vi ønsker å samle lokale lag og foreninger til å markere året sammen, og deres engasjement og deltakelse vil være viktig for året. 

Friluftslivets år 2025 er en fantastisk mulighet til å løfte frem viktigheten av å komme seg ut i naturen, oppleve den friske luften og gleden ved å være aktiv sammen med andre. Vi ønsker å inspirere alle generasjoner til å utforske vår vakre natur og alle mulighetene vi har i Hol kommune! Hva er vel bedre enn å gjøre dette sammen og løfte frem våre lokale lag og foreninger? 

Vi har en inkluderende idé som vi gjerne vil dele med dere: Lage et årshjul, der hvert lag eller forening har en dag (gjerne flere) i løpet av året dedikert til å arrangere gratis aktivitet(er) som er åpne for lokalbefolkningen. Dette er en unik mulighet til å vise frem hva som skjer i lokalsamfunnet; samtidig som dere bidrar til å skape et inkluderende og aktivt miljø. Vi ønsker å promotere dette årshjulet med en katalog i Hallingdølen og på alle naturlige plattformer.  Dette søker Hol Frivilligsentral midler til og vil være en fin reklame for lag og foreninger som deltar i årshjulet. Aktivitetene under Friluftslivets år forventes ikke bare å forsterke fellesskapet og fremheve det viktige budskapet om å utforske naturen, være aktiv og møte nye mennesker; men også trekke til seg nye medlemmer til lag og foreninger.  

Vi håper dere vil være med på denne spennende reisen mot et aktivt og engasjert Hol kommune, og at dere også ønsker å samarbeide om å gjøre Friluftslivets år 2025 til noe helt spesielt for alle. 

Planleggingssamlingen vil finne sted i friluftslivets uke torsdag 5. september fra kl. 18.00 i Hol folkebibliotek på Geilo, Lienvegen 69. 

Vennligst bekreft deres deltakelse innen mandag 2. september, slik at vi kan planlegge samlingen på best mulig måte og beregne kveldsmat til alle som kommer.  

Sendes til epost martine.hellum@hol.kommune.no  

Telefon: 95980040 

 

Agenda:   

18.00 – Kveldsmat.  

18.30 – 19.30 - Runde rundt bordet, hvem har vi med oss og hvilke tanker har vi for friluftslivets år og aktivitetene som tilbys. Skal vi lage en arbeidsgruppe?   

PS! 

Send gjerne invitasjonen videre til andre aktuelle personer, lag og foreninger. 

Velmøtt alle sammen! 



2024 © Hol Frivilligsentral