Torsdag 16 Februar 2023
Kl. 17:00 - 18:00, Geilo Kulturkyrkje
Generasjonskor
Hol kommune er en Syngende kommune, og kirken har i samarbeid med Hol Frivilligsentral tilbud om Generasjonskor! Det er øvinger i Geilo kulturkyrkje annenhver torsdag fra 19. januar!

Koret er ment å være en inkluderende arena der folk i ulike alder og med ulik bakgrunn kan delta. Å være med i på dette sangtilbudet krever ingenting annet enn at man har lyst å synge - og det gjerne sammen med andre! Sangene som synges vil være rikt, bredt og enkelt slik at alle kan være med å synge. Krever ingen forkunnskaper! 

Det er tilbud om felles middag i forkant av øvingene mellom kl. 16-17 for de som ønsker det. Øvelsene vil starte kl. 17 og holde på en time fram til kl. 18. Korøvelsene vil bli av Ingrid Sataøen, Hilde Karlsen, Trude Ringstad. Hanne Handeland og kirkemusiker Lars Inge Tverberg. 

Middag: 

Påmelding skjer ved å sende en SMS til 916 66 842. Oppgi navn, antall (oppgi antall voksne og antall barn). FRIST for påmelding er onsdager kl.11:45!

Middagen har en egenandel på kr 40 for voksne og kr 20 for barn og unge.
(Vi har dessverre ikke anledning til å lage allergivennlig mat, men håper på sikt å få dette til.)

Øvingsplan vår 2023: 

Torsdag 19. januar
Torsdag 2. februar
Torsdag 16. februar
Torsdag 2. mars
Torsdag 16. mars
Torsdag 30. mars

Prosjektet støttes av Syngende Hol kommune, Krafttak for sang, Sparebankstiftelsen DNB og Sparebankstiftelsen Hallingdal.

2024 © Hol Frivilligsentral